Wij gebruiken cookies op onze website, lees meer in onze pivacyverklaring.

user_mobilelogo

Y O U T U B E   |   A R T   I N S T A G R A M |   P E R S O N A L   I N S T A G R A M   |   A R T S T A T I O N   |   L I N K E D I N 

 

Digitale dierportretten

Uw dier op doek
Uw dier (of wildlife) volledig digitaal getekend en afgedrukt met de beste materialen en technieken? Dat kan met formaten tot maximaal A-1. Hoge kwaliteit foto's zijn een vereiste om een goed product te kunnen leveren. Hoge contrasten (helder licht of direct zonlicht) dragen bij aan een mooi eindresultaat! U krijgt na aflevering van het eindproduct tevens het digitale origineel zodat u altijd nieuwe afdrukken kunt laten maken of de tekening digitaal kunt gebruiken.

Geen photoshop!
Hoewel het eindresultaat afgedrukt wordt en het origineel afkomstig is van een computer, betekend dit niet dat uw dier gephotoshopped is! Elk lijntje, elk detail en elke kleur is zorgvuldig aangebracht met de hand met behulp van een tekentablet. Een simpele vergelijking is de handtekening die u soms moet zetten als u een levering ontvangt, dit gebeurt dan op een zwart plaatje met een pen erbij of op een 'handheld' machine met display. Uw handtekening wordt dan digitaal geregistreerd, alleen gebruik ik voor het digitaal tekenen een beeldscherm die daar speciaal voor is gemaakt en extreem gevoelig is zodat elk detail zorgvuldig met de hand gedigitaliseerd kan worden. Ik maak zelf gebruik van de Huion kamvas 13 pro.

De mogelijkheden
Realistische portretten in zwart-wit of kleur, op traditioneel canvas, metaal, glas of plaatmateriaal, met of zonder ophanging en nog veel meer. Als u op zoek bent naar iets specifieks, laat mij dit weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Prijzen
De prijzen van portretten worden op drie manieren opgebouwd, namelijk:
- Het type materiaal waar u het eindresultaat op afgedrukt wilt hebben + eventuele toevoegingen zoals afstandshouders en lijsten.
- Het formaat van de afdruk.
- De tekening zelf en hoe deze is opgebouwd.
Inbegrepen bij de prijs is een digitale versie van het eindresultaat op +/- A1 formaat (afhankelijk van het ontwerp) in .bmp 300 dpi (voor drukwerk) en .jpg 70 dpi (digitale doeleinden). Verzonden via e-mail.

Ophanging en lijsten
Alle materialen worden standaard geleverd ZONDER ophanging en ZONDER lijsten. Voor álle materialen (m.u.v. canvas) raad ik aan om gebruik te maken van de optie 'afstandhouders' onder meerprijzen. Afstandhouders zijn RVS-kleurige cillinders die op vier punten worden bevestigd in de hoeken van het materiaal, op deze vier plaatsen wordt het ook bevestigd in de muur. Het is een erg strakke minimalistische afwerking die makkelijk op te hangen is. Als u liever toch een ander soort ophanging ziet, laat mij dit weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Afdrukken op canvas kunnen geleverd worden met een baklijst indien gewenst, de zijkanten van het canvas zijn ook bedrukt, een lijst is dus niet noodzakelijk. Geef bij uw aanvraag aan dat u een lijst wilt en we kijken daarna samen naar welke lijst het beste bij uw tekening past.

Let op: Afwijkende maten behoren tot de mogelijkheden! Onderstaande maten zijn standaard ter illustratie. Andere maten kunnen invloed hebben op de prijs maar is niet altijd het geval.

Eén dier op forex (budget, mat pvc, degelijk materiaal) A3 €180,- A2 €190,- A1 €200,-
Eén dier op canvas (traditioneel op 4cm frame, lijst mogelijk, geen afstandhouders, geen ophanging) 40x30cm €190,- 60x40cm €210,- 80x40cm €235,-
Eén dier op dibond (hoogglans metaal, kunststof kern) A3 €210,- A2 €225,- A1 €245,-


Meerprijs ontwerp

Meerprijs ophangsysteem RVS met schroeven (muv canvas) €18,50
Meerprijs dier extra op zelfde doek, per dier €65,-
Meerprijs achtergrond (standaard effen of verloop)* €35,- - €95,-
Meerprijs afstandhouders (muv canvas) €10,-

*Een simpele achtergrond:

 

 

 

 

 

 

 

 
Een complexe achtergrond:


Kortingen

Zelfde ontwerp, meerdere afdrukken Op aanvraag, afhankelijk van het materiaal waar op afgedrukt wordt
Meerdere ontwerpen in één keer 5% korting per ontwerp

Het proces: