user_mobilelogo

Y O U T U B E   |   A R T   I N S T A G R A M |   P E R S O N A L   I N S T A G R A M   |   A R T S T A T I O N   |   L I N K E D I N 

 

Even voorstellen

 

Tez Art & Design is ontstaan uit mijn passie voor tekenen en vormgeving. Toen ik jong was tekende ik al graag, op school was dit een ware crime daar mijn schriften altijd voller stonden met mijn artistieke escapades dan met schoolwerk. Hoewel ik door de jaren heen vele toekomstdromen heb nagejaagd kwam ik toch elke keer weer terug bij kunst en vormgeving. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik grafische vormgeving ben gaan doen bij het LOI en deze opleiding met succes heb afgerond.

In 2014 ben ik begonnen met schilderen, dit was aanvankelijk een uit zijn voegen gesprongen project voor mijn aanstaande neefje. Mijn traditionele materialen, namelijk papier, potloden en markers, waren niet geschikt voor de Winnie de Pooh scene die een flink deel van een muur moest beslaan. Dit project was de eerste stap naar wat nu Tez Art & Design is. Ik kreeg de smaak te pakken van het schilderen, heb diverse series gemaakt en heb door de jaren heen bij de nodige bedrijven mogen exposeren.

Begin 2017 is hier digitaal tekenen en ontwerpen bij gekomen. Het ontwerpen van menukaarten, bedrijfsplannen en facturen met Indesign, maar vooral ook digitaal tekenen met photoshop, wat niet alleen waanzinnig leuk is om te doen, maar ook bijzonder praktisch voor iemand zonder een atelier en beperkte vrije tijd. Naarmate ik photoshop beter onder de knie kreeg werd mijn oude slogan steeds toepasselijker: "The only thing that has no place in imagnation, are boundaries" Het enige dat geen plek heeft in de verbeelding zijn grenzen. Er ging een wereld voor mij open en ik wist eindelijk met mijn 32 jaar wat ik wilde; een meester worden in het ontwerpen van traditionele- en digitale kunst. En of dit nu voor bedrijfsdoeleinden zou zijn, het illustreren van boeken, het leveren van concept art voor professionele spellen of het maken van waanzinnige posters; Zolang ik mensen maar kan laten wegdromen bij mijn werk.